UBYTOVÁNÍ VIP HOTELY

Exklusvní hotely.VIP ubytování.
Objednat ubytování

Park Holiday – PrahaSpokojenost zákazníků je tou nejvyšší hodnotou, kterou vyznáváme.

Více ze služeb Kongresové hotely
  • 1
  • 3a
  • 2a
  • 2
  • 4
  • 6
Další fotky z Park Holiday – Praha

Vítáme vás ve výjimečném prostředí komplexu Park Holiday, který představuje absolutní špičku v nabídce aktivit a služeb pro volný čas a zdravý životní styl. Vaše spokojenost  je pro nás tou nejvyšší hodnotou a jsme připraveni udělat vše, abyste váš vzácný volný čas u nás strávili podle vašich představ a přání.
Naším cílem je, aby se Park Holiday stal pro Vás trvalou součástí vašeho života a abyste se do něj rádi a opakovaně vraceli za odpočinkem a zábavou.

Jedinečný design a komfortní vybavení hotelových pokojů, lokalita hotelu a široké zázemí sportovních, relaxačních a revitalizačních aktivit a služeb jej řadí k výjimečným a ojedinělým hotelům pražského regionu.

Vybavení hotelu a rozsah poskytovaných služeb spojených s ubytováním odpovídají **** kategorii.

Ubytování:

3 podlažní budova hotelu s podkrovím disponuje 39 dvoulůžkovými pokoji a 8 apartmá, z nichž čtyři jsou mezonetová. Jeden pokoj je uzpůsoben pro imobilní hosty. Celková kapacita i s přistýlkami nabízí ubytování až pro 100 hostů.
Architektonické řešení pokojů je originální po všech stránkách. Jsou velmi prostorné (plocha vlastního pokoje s předsíňkou, koupelnou a lodžií činí cca 32 m2) a svým vybavením a dispozicí jsou uzpůsobené zejména pro potřeby business klientely. V interiéru dominuje přírodní dřevo, postele jsou řešeny tak, aby byly snadno instalovány podle potřeby do polohy „double bed“ nebo „twin bed“. Téměř všechny pokoje mají lodžii. Koupelny se odlišují od běžných hotelových koupelen prodlouženým 120 cm sprchovým koutem s „tropickým deštěm“, toaletou, bidetem a podlahovým vytápěním. Dále jsou hotelové pokoje vybaveny nástěnnou plazmovou TV se satelitním příjmem, lednicí, připojením k internetu přes pevnou linku a telefonem. Apartmá jsou vybavena v podobném stylu s dvojnásobnou plochou, komfortní koupelnou, kde je navíc umístěna i vana.

Stravování:

Vynikající jídla, příjemné a stylové prostředí, jedinečná nabídka, špičková obsluha… To vše nabízí gastronomické zázemí Parku Holiday.

Bohatá snídaně formou buffetu je pro hotelové hosty servírovaná ve snídaňovém salonku ve 2. nadzemním podlaží, orientovaným na východ slunce s výhledem do atria areálu s tenisovými kurty.
Restaurace  a bary jsou po celém areálu připraveny Vám nabídnout jedinečné gurmánské zážitky a potěšit všechny Vaše smysly…

Gastronomická nabídka restaurantu Tetu Brissy je symbolicky propojena s tématem vzduchoplavectví. Jméno dostala po slavném průkopníkovi francouzského vzduchoplavectví Pierru Tetu Brissym. Naše nabídka je založena na stejných hodnotách jako kuchyně 19. století – poctivé domácí kuchyni a čerstvých a kvalitních surovinách. My ji dnes obohacujeme o moderní design a bezpečnou a šetrnou úpravu jídel, kterou nám umožňují moderní technologie zpracování.

SportBar v samém srdci Parku, komfortní a příjemné prostředí pro posezení při kávě Lamborghini a některém z vynikajících dezertů vlastní cukrářské výroby. Kapacita 80 míst.

Bowling bar zajistí vhodné občerstvení hráčů bowlingu. Kapacita 40 míst.

Ve sklepení Park Holiday je ukryt vinný sklep, který je určen k pronájmu pro milovníky vína na řízené ochutnávky.
Na vinný sklep navazuje archiv vín, který slouží k uchovávání vín pro všechny gastro provozy Parku, ale také k uchovávání privátních vín klubových členů v pronajatých boxech.

Srub ležící přímo u tenisových, volejbalových kurtů a pentaqového hřiště nabídne perfektní zázemí pro Vaši firemní akci nebo rodinnou oslavu. Udělejte si hezké odpoledne s Vaším pracovním kolektivem nebo rodinou a přijďte ochutnat lahůdky mistra šéfkuchaře přímo z grilu. Myslíme na všechny, připravíme Vám jak pečené sele a jiná masa, tak i grilované vegetariánské lahůdky.

Wellness a sport:

Pomůžeme Vám opět nalézt životní rovnováhu a obnovit Vaši vitalitu. Víme, že pravidelná péče o Váš zevnějšek a zdraví je přirozený projev Vašeho životního stylu a uvedomujeme si, že v tomto směru očekáváte jen to nejlepší… Nechte se hýčkat týmem profesionálů Parku Holiday, kteří zvolí ideální typ péče pro Vaši pleť, vlasy, nehty a vyberou Vám ten nejvhodnější program celkového ošetření Vašeho těla.

Zahrneme Vás jedinečnou nabídkou sportovních aktivit, které Vás v klidném a čistém prostředí Parku Holiday budou nejen bavit, ale výrazně přispějí ke zvýšení Vaší celkové kondice. Ať si vyberete cokoliv, vždy budete obklopeni těmi nejmodernějšími technologiemi z oblasti sportu a fitness a také týmem zkušených trenérů a instruktorů, kteří pro Vás vytvoří programy, odpovídající Vašim osobním preferencím, zájmům, schopnostem …

Záleží nám také na šťastném dětství Vašich dětí a i pro ně máme připraveno komfortní zázemí dětského koutku s venkovním hřištěm, výběr sportovních a pohybových aktivit a programů pro různé věkové kategorie a kvalifikovaný personál, který o ně bude pečovat.

Konference:

Součástí komplexu Park Holiday je kongresové centrum, jehož prostory jsou vhodné pro pořádání různých seminářů, školení, meetingů, firemních či společenských akcí. Díky široké a komplexní nabídce služeb, které zahrnují sportovní indoor i outdoor aktivity, zábavu, relax, ubytování v hotelu klasifikace a samozřejmě gastronomii na vysoké úrovni, jsme schopni vytvořit Vám program dle Vašich individuálních požadavků.

Kongresový sál,  vybavený nejmodernější A/V a prezentační technikou nabízí kapacitu až 180 osob v plně klimatizovaném konferenčním sále pro kongresové, společenské a kulturní účely. Součástí kongresové centra jsou tři menší klimatizované salonky vhodné pro obchodní jednání nebo zasedání vrcholných orgánů společností, pro vzdělávací akce menších skupin posluchačů případně pro uzavřené obchodní snídaně, obědy nebo večeře.

Ve všech prostorách Park Holiday včetně konferenčních prostor je samozřejmostí připojení k internetu pomocí wi-fi.

Parkování je zajištěno v podzemních garážích s kapacitou 200míst a možností ručního mytí aut.

Kapacita hotelu: 100 lůžek

Ceník ubytování: 1/1 pokoj 2300 Kč, 1/2 pokoj 2600 Kč, apartmá 3400 Kč

www.parkholiday.cz

Zasílání nových článků

Kongresové hotely - další tipy

Grandhotel Pupp – Karlovy Vary
Grandhotel Pupp – Karlovy Vary

Komfort, který si zasloužíte... myslíme na Vás

Hotel Zámek Štiřín – Štiřín
Hotel Zámek Štiřín – Štiřín

Vše se točí kolem Vás.

Hotel Praha – Praha
Hotel Praha – Praha

Kvalitní služby nejvyšší úrovně pro naše spokojené hosty.