UBYTOVÁNÍ VIP HOTELY

Exklusvní hotely.VIP ubytování.
Objednat ubytování

Lázeňský hotel Royal – Mariánské lázněKrálovská péče všem hostům

Více ze služeb Lázeňské hotely
  • 1
  • 3
  • 17
  • 18
  • 4
  • 5
Další fotky z Lázeňský hotel Royal – Mariánské lázně

Lázeňský hotel Royal Mariánské Lázně je moderní lázeňský hotel s nabídkou komplexních služeb pod jednou střechou. Hotel se nachází na okraji lesoparku, jen 300 m od centra a nabízí hostům jeden z nejkrásnějších panoramatických výhledů v Mariánských  Lázních.

Nabízí komfortní a příjemné ubytování, prvotřídní lázeňskou péči, vysoce kvalifikovaný zdravotnický personál, kompletní balneoprovoz včetně bazénu, vířivky, parní lázně a sauny, širokou nabídku procedur na bázi přírodních léčivých zdrojů, restauraci – výborná kuchyně s možností dietní stravy, kosmetiku, manikúru, pedikúru, kadeřníka, vyhlídkovou kavárnu a bar – oblíbený cíl hostů v Mariánských Lázních, vlastní parkoviště v areálu hotelu, tenisový kurt, certifikáty kvality: ISO, EUROSPAmed, individuální přístup a péče zajištěna.

V lázeňském areálu se nachází recepce (možnost platby v hotovosti nebo kreditní kartou, zapůjčení kol, zapůjčení žehličky, prodej denního tisku, průvodců, suvenýrů, poskytování informací, prodej exkurzí, úschova cenností), zdravotnická služba 24 hod denně, společenská místnost, knihovna, vyhlídková kavárna s letní terasou, terasa na opalování, bazén, sauna, whirlpool, parní lázeň, solárium, fitness centrum, kadeřnictví, kosmetika a pedikúra, 3 výtahy – bezbariérový přístup pro tělesně postižené hosty, pevné i WiFi internetové připojení.

Ubytování:

Hotel nabízí ubytování v jednolůžkových pokojích, dvoulůžkových pokojích nebo apartmánech. Pokoje jsou kvality standard (Royal III) nebo superior (Royal I a Royal II).

Hotel díky své poloze nabízí úžasné panoramatické výhledy na celé město (pokoje orientované na jih) nebo do lesa (pokoje orientované na sever). Některé pokoje mají balkon.

Stravování:

Restaurace s výbornou kuchyní s možností dietní stravy, vyhlídková kavárna a bar.

Wellness a sport:

Lázeňský hotel Royal Vám nabízí: Komplexní a příspěvkovou lázeňskou péči pro všechny hlavní indikace v Mariánských lázních, wellness pobyty a relaxační pobyty, rekondiční a ozdravné pobyty, firemní akce, silvestrovské a vánoční pobyty, víkendové pobyty.

Nabídka lázeňských a wellness procedur:

Balneoprovoz: nový kompletní balneoprovoz včetně bazénu, vířivky, parní lázně a sauny. Nabídka široké škály masáží, koupelí, slatinných zábalů a dalších procedur vodoléčby.
Wellness – lázeňská klasika: koupele s bylinnými přísadami nebo éterickými oleji, klasické celkové masáže, reflexní masáže nožní plosky  a mnoho dalších…
Wellness – speciální masáže: nabídka luxusních masáží, při kterých načerpáte novou energii. 60-120 minut v intimně osvětleném voňavém prostředí pod rukama skvělého fyzioterapeuta  dokáží udělat s tělem zázraky.
Odborná léčba: lázeňské procedury, rehabilitace, světloléčba, fyzikální a reflexní terapie – dlouhodobě prověřené léčebné postupy, které doplňují nové lékařské poznatky a moderní léčebné postupy.

Okolí Mariánských Lázní a lázně samotné poskytují svým hostům kromě léčebné péče mnoho kulturního a společenského vyžití. Koncerty, hudební festivaly, taneční a společenské večery, zábavné programy, divadelní představení, výstavy.

Přímo v hotelu ROYAL Mariánské Lázně láká k posezení kavárna a zimní zahrada.

Z letních sportovních aktivit patří k nejatraktivnějším jachting, vyjížďky na koních, návštěvy fitcenter, tenisových kurtů a golfových hřišť. Zima nabízí možnost lyžování na sjezdovce, která je hned naproti hotelu ROYAL a v přilehlém lesoparku je spousta běžeckých tras. V Mariánských Lázních je také zimní stadion.

Konference:

V lázeňském hotelu ROYAL v Mariánských Lázních Vám můžeme nabídnout konferenční salonek s kapacitou pro 30-35 osob. Samozřejmostí je i gastronomické zajištění dle Vašich požadavků. Na přání Vám můžeme zajistit kulturní program.

Nabízíme  ubytování v pokojích kategorie standard nebo superior, volný vstup do bazénu, vířivky, parní lázně a využití relaxačních procedur. Více informací Vám poskytne náš obchodní tým.

Kapacita hotelu: 137 lůžek

Ceník ubytování: 1/1 pokoj superior od 1400 Kč, 1/1 pokoj standard od 1250 Kč, 1/2 pokoj superior od 2400 Kč, 1/2 pokoj standard od 2100 Kč, apartmán superior od 3200 Kč, apartmán standard od 2800 Kč.

www.royalmarienbad.cz

Zasílání nových článků

Lázeňské hotely - další tipy

Grandhotel Pupp – Karlovy Vary
Grandhotel Pupp – Karlovy Vary

Komfort, který si zasloužíte... myslíme na Vás

Savoy Westend Hotel – Karlovy Vary
Savoy Westend Hotel – Karlovy Vary

Nevšední a nezapomenutelný zážitek.

Resort Svatá Kateřina – Počátky
Resort Svatá Kateřina – Počátky

Krajina štíhlé line